ARCHLine.XP

Cerințe de Sistem

Antivirus

Dacă nu utilizați antivirusul încorporat Microsoft Windows, vă recomandăm să adăugați programul la excepții înainte de a instala ARCHLine.XP pentru o utilizare optimă.

În cazul în care folosiți antivirusului McAfee, nu putem garanta că ARCHLine.XP va funcționa corespunzător.

Rulează videoul

Sistem de operare: Microsoft Windows 10 pe 64 biți cu cele mai recente actualizări instalate (pentru versiunile Windows 10 N și KN trebuie instalat Media Feature Pack - pachetul de caracteristici media).

Procesor (CPU): Intel i7 sau AMD cu 8 nuclee.

Memorie (RAM): 16 GB sau mai mult.

Placă video (GPU): Placă video cu suport DirectX 11 și 9.0c. Sugestie: plăci grafice NVIDIA sau ATI cu memorie dedicată de minim 1 GB sau mai mult. Plăcile video Intel integrate sunt recomandate începând cu Intel HD Graphics 3000.

Placă video (GPU) pentru LIVE: 4 GB cu suport DirectX 11 - NVIDIA sau AMD. G3D Mark cel puțin 8000. Puteți găsi valoarea G3D Mark a plăcii dvs. grafice aici: Passmark Software - Video Card (GPU) Benchmark Charts. Nu sunt recomandate plăcile video integrate Intel.

Hard disk: 1 TB HDD sau SSD - 2 GB spațiu disponibil pe hard disk pe unitatea de instalare și cel puțin 6 GB spațiu liber suplimentar pe unitatea de sistem (acesta este unitatea C: în majoritatea cazurilor).*

Display: rezoluție FullHD (1920x1080). 4K este acceptat. Pentru notebook-uri, dimensiunea minimă recomandată a display-ului (diagonala ecranului) este de 15" FullHD (1920x1080). Pentru un monitor cu rezoluție 4K, dimensiunea minimă recomandată a display-ului (diagonala ecranului) este de 27".

*Principiu general: pentru a rula Windows fără probleme, este necesar minim 15% spațiu liber pe hard disk.

Sistem de operare: Microsoft Windows 8.1 / 10 pe 64 biți cu cele mai recente actualizări instalate (pentru versiunile Windows 10 N și KN trebuie instalat Media Feature Pack - pachetul de caracteristici media).

Sistem de operare pentru LIVE: Microsoft Windows 10 pe 64 biți - cu cele mai recente actualizări.

Procesor (CPU): Intel i5 sau AMD Phenom sau mai bun.

Memorie (RAM): 8 GB RAM sau mai mult.

Placă video (GPU): Placă video cu suport DirectX 11 și 9.0c. Sugestie: plăci grafice NVIDIA sau ATI cu memorie dedicată de 1 GB sau mai mult. Plăcile video Intel integrate sunt recomandate începând cu Intel HD Graphics 3000. Funcția de preselecție nu este disponibilă pe plăcile Intel.

Placă video (GPU) pentru LIVE: 2 GB cu suport DirectX 11 - NVIDIA sau AMD. G3D Mark cel puțin 3000. Puteți găsi valoarea G3D Mark a plăcii dvs. grafice aici: Passmark Software - Video Card (GPU) Benchmark Charts. Nu sunt recomandate plăcile video integrate Intel.

Hard disk: 256 GB HDD - 2 GB spațiu disponibil pe hard disk pe unitatea de instalare și cel puțin încă 3 GB spațiu liber pe unitatea de sistem (acesta este unitatea C: în majoritatea cazurilor).*

Display: rezoluție FullHD (1920x1080).

Mașinile virtuale nu sunt acceptate în cazul LIVE.

*Principiu general: pentru a rula Windows fără probleme, este necesar minim 15% spațiu liber pe hard disk.

Sistem de operare: Intel powered MAC, care rulează MAC OS X v10.11 El Capitan sau o versiune mai nouă
+ Boot Camp
+
Microsoft Windows* instalat pe un hard disk virtual sau un Boot Camp cu toate driverele necesare.

Microsoft Windows 8.1 / 10 pe 64 de biți cu cele mai recente actualizări instalate (pentru versiunile Windows 10 N și KN trebuie instalat Media Feature Pack - pachetul de caracteristici media).

Procesor (CPU): Intel i5 sau mai bun (se recomandă i7).

Hard disk: 256 GB HDD, cu 2 GB spațiu disponibil pe hard disk pe unitatea de instalare și cel puțin încă 3 GB spațiu liber pe unitatea de sistem (acesta este unitatea C: în majoritatea cazurilor)

Memorie (RAM): minim 8 GB RAM (se recomandă 16 GB RAM sau mai mult) dedicat rulării sistemului de operare Windows.

* Fiecare Mac nou vă permite să instalați și să rulați Windows la viteza nativă, utilizând un utilitar încorporat numit Boot Camp. Pentru a rula ARCHLine.XP într-un mediu Mac, trebuie să instalați și sistemul de operare Windows.

Summary
Cerințe de sistem
Article Name
Cerințe de sistem
Description
Un articol despre cerințele de sistem Windows și MacOS și antivirus recomandat pentru programul de proiectare arhitecturala ARCHLine.XP
Publisher Name
Archline
Publisher Logo