ARCHLine.XP

Cerințe de Sistem

Antivirus

Dacă nu utilizați antivirusul încorporat Microsoft Windows, vă recomandăm să adăugați programul la excepții înainte de a instala ARCHLine.XP pentru o utilizare optimă.

În cazul în care folosiți antivirusului McAfee, nu putem garanta că ARCHLine.XP va funcționa corespunzător.

Play Video
  • RECOMANDAT
  • CERINȚE MINIME

Sistem de operare: Microsoft Windows 10 pe 64 biți cu cele mai recente actualizări instalate (pentru versiunile Windows 10 N și KN trebuie instalat Media Feature Pack - pachetul de caracteristici media).

Procesor (CPU): Intel i7 sau AMD cu 8 nuclee.

Memorie (RAM): 16 GB sau mai mult.

Placă video (GPU): Placă video cu suport DirectX 11 și 9.0c. Sugestie: plăci grafice NVIDIA sau ATI cu memorie dedicată de minim 1 GB sau mai mult. Plăcile video Intel integrate sunt recomandate începând cu Intel HD Graphics 3000.

Placă video (GPU) pentru LIVE: 4 GB cu suport DirectX 11 - NVIDIA sau AMD. G3D Mark cel puțin 8000. Puteți găsi valoarea G3D Mark a plăcii dvs. grafice aici: Passmark Software - Video Card (GPU) Benchmark Charts. Nu sunt recomandate plăcile video integrate Intel.

Hard disk: 1 TB HDD sau SSD - 2 GB spațiu disponibil pe hard disk pe unitatea de instalare și cel puțin 6 GB spațiu liber suplimentar pe unitatea de sistem (acesta este unitatea C: în majoritatea cazurilor).*

Display: rezoluție FullHD (1920x1080). 4K este acceptat. Pentru notebook-uri, dimensiunea minimă recomandată a display-ului (diagonala ecranului) este de 15" FullHD (1920x1080). Pentru un monitor cu rezoluție 4K, dimensiunea minimă recomandată a display-ului (diagonala ecranului) este de 27".

*Principiu general: pentru a rula Windows fără probleme, este necesar minim 15% spațiu liber pe hard disk.

Sistem de operare: Microsoft Windows 8.1 / 10 pe 64 biți cu cele mai recente actualizări instalate (pentru versiunile Windows 10 N și KN trebuie instalat Media Feature Pack - pachetul de caracteristici media).

Sistem de operare pentru LIVE: Microsoft Windows 10 pe 64 biți - cu cele mai recente actualizări.

Procesor (CPU): Intel i5 sau AMD Phenom sau mai bun.

Memorie (RAM): 8 GB RAM sau mai mult.

Placă video (GPU): Placă video cu suport DirectX 11 și 9.0c. Sugestie: plăci grafice NVIDIA sau ATI cu memorie dedicată de 1 GB sau mai mult. Plăcile video Intel integrate sunt recomandate începând cu Intel HD Graphics 3000. Funcția de preselecție nu este disponibilă pe plăcile Intel.

Placă video (GPU) pentru LIVE: 2 GB cu suport DirectX 11 - NVIDIA sau AMD. G3D Mark cel puțin 3000. Puteți găsi valoarea G3D Mark a plăcii dvs. grafice aici: Passmark Software - Video Card (GPU) Benchmark Charts. Nu sunt recomandate plăcile video integrate Intel.

Hard disk: 256 GB HDD - 2 GB spațiu disponibil pe hard disk pe unitatea de instalare și cel puțin încă 3 GB spațiu liber pe unitatea de sistem (acesta este unitatea C: în majoritatea cazurilor).*

Display: rezoluție FullHD (1920x1080).

Mașinile virtuale nu sunt acceptate în cazul LIVE.

*Principiu general: pentru a rula Windows fără probleme, este necesar minim 15% spațiu liber pe hard disk.

  • RECOMANDAT

Sistem de operare: Intel powered MAC, care rulează MAC OS X v10.11 El Capitan sau o versiune mai nouă
+ Boot Camp
+
Microsoft Windows* instalat pe un hard disk virtual sau un Boot Camp cu toate driverele necesare.

Microsoft Windows 8.1 / 10 pe 64 de biți cu cele mai recente actualizări instalate (pentru versiunile Windows 10 N și KN trebuie instalat Media Feature Pack - pachetul de caracteristici media).

Procesor (CPU): Intel i5 sau mai bun (se recomandă i7).

Hard disk: 256 GB HDD, cu 2 GB spațiu disponibil pe hard disk pe unitatea de instalare și cel puțin încă 3 GB spațiu liber pe unitatea de sistem (acesta este unitatea C: în majoritatea cazurilor)

Memorie (RAM): minim 8 GB RAM (se recomandă 16 GB RAM sau mai mult) dedicat rulării sistemului de operare Windows.

* Fiecare Mac nou vă permite să instalați și să rulați Windows la viteza nativă, utilizând un utilitar încorporat numit Boot Camp. Pentru a rula ARCHLine.XP într-un mediu Mac, trebuie să instalați și sistemul de operare Windows.