ARCHLine.XP

ARCHLine.Xp: Programul potrivit pentru proiectare interioară

Fiecare proiect de amenajare interioară începe cu o idee. Însă chiar și cele mai bune concepte pot fi inutile fără ajutorul unor instrumente inovatoare de design. Un astfel de instrument este software-ul ARCHLine.XP, un program ușor de utilizat, care va spori eficiența designerilor de interior. 

Ca arhitect de amenjare interioară, ar fi dificil să faci lucrurile fără soluții software moderne. Un astfel de program ar trebui să ofere posibilitatea de a proiectul în timpul întâlnirilor cu clienții. Randările de înaltă calitate nu mai sunt suficiente, clienții se așteaptă din ce în ce mai des la animații sau la prezentarea proiectelor. Însă prezentarea unui proiect este doar o parte  a întregului proces de realizare a acestuia. Ușurința utilizarii unui software precum și acuratețea acestuia și paleta largă de instrumente disponibile sunt de o importanță deosebita. Acesta este ceea ce ARCHLine.XP își propune să răspundă, dar ce înseamnă acest lucru exact, în contextul muncii de zi cu zi?

Motor nou, rapid de randare ARCHLine.Xp perfect pentru amenajare interioară

Proiect de amenajare interioară realizat integral în ARCHLine.Xp

Noul motor de randare ARCHLine.Xp LIVE permite randarea în timp real, făcând schimbări instantanee. În acest fel, timpul pe care a trebuit să-l petrecem până acum pentru redarea consumatoare de timp a vizualizărilor folositoare poate fi investita in  design. În plus, programul ofera lumină naturală, vegetație, apă și alte caracteristici de mediu. Datorită acestui fapt, vizualizările noastre vor dobândi caracterul fotorealist dorit în câteva minute.

Compatibilitatea cu alte programe

O caracteristică extrem de importantă a ARCHLine.XP este compatibilitatea sa cu multe formate de fișiere. Când proiectați interioare, uneori lucrați cu specialiști din diverse domenii. Capacitatea de a importa și exporta fișiere 2D și 3D în diferite formate este esențială pentru o astfel de colaborare. ArchLine.XP funcționează cu până la 14 formate de fișiere populare, printre care AutoCAD, Revit și Autodesk. De asemenea, tehnologia BIM vă permite să transferați informații despre proiect fără pierderi de date și permite profesioniștilor din diverse domenii să colaboreze într-un singur fișier. Compatibilitatea cu alte programe vă face proiectul de amenajare interioară complet și funcțional.

Compatibilitate cu alte programe de arhitectura și amenajare interioară

Cum să oferim personalitate proiectului tău de amenajare interioară

Foarte des, pe lângă modelele de mobilier gata făcute și furnizate de producători, folosim propriile noastre obiecte. Pentru a putea include în proiect o piesă de mobilier la comandă, programul nostru trebuie să fie echipat cu un instrument de modelare 3D. Cu ARCHLine.XP, putem crea cu ușurință orice piesă de mobilier. Mai mult, programul include un modul avansat de proiectare parametrică. Cu ajutorul acestuia, putem crea cu ușurință orice formă, precum și să modelăm propria față a dulapurilor și tăierea acestora.

De la idee la amenajare interioară

Odată ce întreaga idee este transferată în lumea 3D, este timpul să creați documentație – machete, vederi de perete etc. Această etapă a proiectului de amenajare interioară nu trebuie să fie un exercițiu obositor și neplăcut – ARCHLine.XP vă permite să creați cu ușurință documentația completă, inclusiv liste de elemente de proiectare, dimensionare, elevatiii și secțiuni. Documentația este creată automat, ceea ce ușurează foarte mult munca.

Interfață clară

Pe lângă funcționalitățile necesare, un program de design bun ar trebui să aibă o interfață modernă și ușor de utilizat. Chiar și cel mai inovator și funcțional program nu va deveni prietenul nostru dacă lucrul în el nu este suficient de confortabil și ergonomic.

Când luați în considerare alegerea unui program de design bun, amintiți-vă despre funcționalitățile care vor juca un rol în munca dumneavoastră de zi cu zi. Precizia, eficiența și compatibilitatea cu alte formate de fișiere contează la fel de mult ca vizualizările sau animațiile fotorealiste. Utilizând programe precum ArchLine.XP, suntem siguri că vom obține tot ce avem nevoie într-un singur instrument dovedit.

Descarcă astăzi trial-ul gratuit de 30 de zile sau cere o ofertă.

Urmărește-ne pe Instagram, Facebook și Youtube, pentru tutoriale, informații despre ARCHLine.Xp și surse de inspirație pentru proiectele tale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *